Asigurari Casco Brasov

Masina a devenit pentru multi dintre noi indispensabila in ultimii ani, ocupand incet dar sigur un loc important in randul prioritatilor noastre, mai ales prin prisma faptului ca intretinerea acesteia inseamna alocarea unor sume destul de consistente din bugetul personal.

O preocupare importanta in cazul autoturismelor o reprezinta asigurarea acestora. In acest sens, pe langa faptul ca in ultimii ani a devenit obligatorie incheierea politei de asigurare pentru raspundere civila auto, s-a avut in vedere faptul ca in cazul producerii unui accident pagubele sunt bilaterale, astfel ca a luat nastere polita de asigurare casco.

Acest tip de polita asigura o multitudine de riscuri care se pot produce, incluzand atat cele produse din vina conducatorului auto in cazul unui accident, cat si riscuri care se pot produce independent de acesta, cum ar fi: avarii cauzate de caderi de obiecte, intemperii, furt partial sau total, evenimente naturale si socio-politice, acte de vandalism, pierderea sau degradarea cheilor autoturismului.

Oferta noastra in ce priveste polita de asigurare casco acopera toate aceste riscuri si este insotita de cel mai bun pret de pe piata pe acest segment. Pretul pe care trebuie sa-l platiti variaza acum in functie de profilul conducatorului auto asigurat. Astfel, in functie de numarul de ani consecutivi in care nu ai provocat nici un accident, poti beneficia de importante reduceri de pret si de bonusuri consistente.

In acelasi timp, avand in vedere ca polita de asigurare rca si polita de asigurare casco se completeaza reciproc foarte bine, venim in intampinarea dumneavoastra cu pachete care includ ambele tipuri de polite, pachetele fiind insotite de promotii si de importante reduceri de preturi.