Asigurari de Locuinte

Printre bunurile cele mai de pret pe care le detinem, locuinta ocupa un loc primordial. Prin prisma fondurilor importante pe care o locuinta le presupune atat din punct de vedere al achizitiei cat si a costurilor de intretinere, aceasta a devenit o preocupare importanta a fiecaruia dintre noi. Datorita faptului ca o mare parte din venituri sunt alocate in aceasta directie, asigurarea locuintelor devine o prioritate pentru multi dintre noi.

Acest segment al asigurarilor a capatat o valenta deosebita si la nivel national, mai ales dupa inundatiile din ultimii ani care au afectat Romania si care au facut ca sute de mii de oameni sa isi piarda locuintele. Astfel, in acest moment asigurarile de locuinte au o componenta obligatorie si una facultativa.

Site-ul nostru ofera posibilitatea clientilor de a incheia ambele tipuri de polite. In cazul politei obligatorii de asigurare locuinta, aceasta acopera doar trei mari categorii de riscuri: cutremure, inundatii, alunecari de teren. Valoarea despagubirii in acest caz este de 10.000 sau 20.000 de euro in functie de cuantumul primei de asigurare pe care alegeti sa o platiti anual.

De la incheierea acestui tip de polite obligatorii sunt scutite persoanele care au incheiat deja polita facultativa de asigurare locuinta. Aceasta din urma acopera o gama mult mai larga de riscuri, avand avantaje nete in fata celei obligatorii. Prin intermediul acestui tip de polita se asigura nu numai locuinta in sine ci si bunurile din interior, impotriva oricarui tip de risc ce poate surveni in timp, referindu-ne aici atat la evenimente naturale cat si acte de vandalism, etc.

Oricare ar fi optiunea dumneavoastra, avantajele sunt clare si noi venim in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune solutii de asigurare locuinta, astfel incat sa beneficiati de cele mai bune servicii la un pret competitiv.