Asigurari de Sanatate

Pe parcursul ultimilor ani, sistemul public de sanatate din tara noastra a cunoscut o evolutie descrescatoare, ajungandu-se in unele situatii ca serviciile medicale de care toti ar trebui sa beneficiem in baza asigurarilor obligatorii de sanatate platite catre bugetele publice, sa nu mai poata fi asigurate.

In acest context, variantele alternative de asigurari de sanatate nu au intarziat sa apara, cu atat mai mult cu cat au aparut din ce in ce mai multe spitale si clinici private capabile sa ofere servicii medicale la cele mai inalte standarde.

Principalul dezavantaj al sistemului privat de sanatate il constituie costurile foarte ridicate ale serviciilor medicale. Astfel, pe acest segment intervine oferta noastra de incheiere de polite de asigurare sanatate, in schimbul carora puteti beneficia de o multitudine de servicii, printre care accesul la o linie de informare in domeniu, analize de laborator, consultatii si tratamente de specialitate, interpretarea rezultatelor analizelor efectuate, examen medical preventiv, vaccinari, spitalizare, interventii chirurgicale.

Recomandarea noastra in ce priveste incheierea politei de asigurare sanatate este ca aceasta sa fie incheiata la varste cat mai tinere, intrucat in baza acestei polite se asigura tratamente si investigatii doar pentru afectiuni dobandite ulterior momentului incheierii acestei polite.

Perioada urmatoare anunta o evolutie constanta a acestui segment de asigurari, site-ul nostru asigurandu-va cele mai bune solutii de asigurare in cazul in care optati pentru incheierea unei polite de asigurare sanatate. Sanatatea noastra si a celor dragi este bunul cel mai de pret de care dispunem, astfel incat merita toata atentia si efortul nostru, polita de asigurare sanatate incheiata la noi venind in intampinarea acestei nevoi si asigurandu-va cele mai bune conditii.