Asigurari de Viata

De-a lungul existenĊ£ei sale, omul a fost preocupat in permanenta de protectia financiara a sa si a familiei sale, protectie fata de diferite categorii de riscuri. Uneori oricat de precaut ai fi, factorii naturali pot actiona independent de vointa individului si pot afecta decisiv atat viata acestuia cat si viata familiei sale. Aceasta protectie financiara a luat forma asigurarilor, acestea constituind in acest moment o optiune din ce in ce mai intalnita.

Cel mai de pret bun al nostru il reprezinta insasi viata noastra, astfel ca cea mai importanta categorie de asigurari o reprezinta cea a asigurarilor de viata.

Oferta noastra pe acest segment a evoluat constant, adaptandu-ne conditiilor de piata si nevoilor fiecarui client in parte. Astfel, in cazul in care optati sa incheiati o polita de asigurare viata, va puneti la adapost familia in cazul decesului dumneavoastra, acesta fiind principalul risc asigurat prin intermediul acestei polite. Pe parcurs, am adaugat acestui risc si riscul de imbolnavire, vatamare corporala sau supravietuire, functionalitatea politei de asigurare viata in acest caz fiind mai mult cea de economisire si fiind incheiata pe perioada determinata.

Polita de asigurare viata reprezinta un contract intre dumneavoastra si firma noastra, contract care stabileste suma pe care o puteti primi in cazul producerii unuia dintre riscurile asigurate. Prima de asigurare pe care dumneavoastra trebuie sa o platiti in baza acestui contract si in functie de care se calculeaza suma de primit la finalul contractului, se stabileste forfetar de catre dumneavoastra in functie de bugetul de care dispuneti. Astfel, fiecare oferta este personalizata in functie de nevoile fiecarui client.

Polita de asigurare viata desi face parte din categoria asigurarilor facultative, devine o optiune din ce in ce mai des intalnita si va asiguram ca la noi gasiti cele mai bune solutii de asigurare in acest sens.