Asigurari rca brasov

Dobandirea calitatii de sofer aduce cu sine si responsabilitati importante atat fata de propria persoana atunci cand esti la volan cat si fata de ceilalti participanti la trafic, fie soferi, fie pietoni.

Din pacate, statistica ultimilor ani indica o crestere nedorita a numarului de accidente in trafic. Ca urmare, preocuparea din ultimii ani a autoritatilor  a fost aceea de a crea cadrul legislativ destinat prevenirii producerii acestor evenimente si a limitarii efectelor pe care un accident auto le poate genera. Astfel, in acest context a devenit obligatorie incheierea unei polite de asigurare pentru raspundere civila auto, care garanteaza despagubirea persoanei prejudiciate in cazul unui accident. Polita de asigurare are caracteristici diferite fata de celelalte tipuri de asigurari, in sensul ca in cazul producerii riscului, persoana despagubita nu este aceea care plateste efectiv polita si al carei autoturism este asigurat, ci persoana care este prejudiciata.

Consecintele unui accident auto pot fi mai grave sau mai putin grave, incluzand simple avarii si ajungand pana la decesul persoanelor implicate. Polita de asigurare rca incheiata cu ajutorul site-ului nostru acopera toate aceste riscuri si garanteaza despagubirea in cel mai scurt timp de la producerea accidentului, cu o procedura simplificata si in cele mai bune conditii.

Preocuparea noastra in directia incheierii politelor de asigurare rca se refera in primul rand la oferirea celui mai bun pret, astfel ca puteti beneficia de reduceri si bonusuri consistente in cazul in care optati pentru cumularea politei casco si a politei de asigurare rca.

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru orice fel de detalii referitoare la acest tip de polita, astfel ca dumneavoastra sa fiti pe deplin lamurit asupra caracteristicilor acesteia si sa beneficiati de cele mai bune servicii.